MÉGSZ-hírlevél 2023/27. - Az Országos Magyar Épületgépész Napok rövid mérlege

2023/27. szám

Minden héten,
pénteken!

10. A szakma egy rendszer. Sikeréhez elengedhetetlen a jól működő és egységes érdekképviselet. A szakma meghatározó szereplőinek érdeke és kiemelt feladata, hogy létrejöjjön az egységes és sikeres szakmai érdekképviseleti rendszer.Forrás: a MÉGSZ Alapgondolataink a szakmáról - készült: 2012
Ha problémája van az levél megjelenítésével, kattintson ide az online változatért.
Leiratkozáshoz kattintson ide.

A SZAKMA ÉS A SZÖVETSÉG HÍREI

Az Országos Magyar Épületgépész Napok mérlege

December 1-jén, az Épületgépész Bállal véget ért az Országos Magyar Épületgépész Napok (OMÉN) novemberben futó programsorozata. Rövid áttekintést adunk.
Bővebben...


Átadták a legrangosabb díjakat az Épületgépész Bálban

Az Épületgépész Bálban átadták a szakma legrangosabb díjait, a Meszlényi és Macskásy-díjakat, valamint az Épületgépészetért Díjat. Az indoklásokat is közöljük.
Bővebben...


Ők kapták az Év Emberei Díjakat 2023-ban a bálban

A szakmából érkezett jelölések alapján lettek kiválasztva az Év Emberei Díjak díjazottjai. Idén is sok jelölés érkezett, melyek alapján felelősségteljes döntések születtek.
Bővebben...

Gyurkovics Zoltán mondott köszöntő beszédet a bálban

Gyurkovics Zoltán, a MMK alelnöke, a kamara Épületgépészeti Tagozatának elnöke elkötelezett híve a szakmán belüli találkozások, együttműködések fejlesztésének.
Bővebben...


Múzeumi sarkokat adtak át szakképző intézményekben

Az Épületgépészeti Múzeum igazgatója, Chappon Miklós hagyományosan az Országos Magyar Épületgépész Napok idejére időzíti több múzeumi sarok avatását. Idén is így történt.
Bővebben...


Az Épületgépész Bál díjátadója fent van a YouTube-on

Idén már harmadik éve, hogy a bál nyitóbeszédeit és díjátadó ünnepségeit a YouTube-on élőben közvetítették. Most utólag is belenézheti! A videóért kattintson tovább.
Bővebben...


SZAKMAi HÍREK

Válassza a testo 310 II füstgázelemzőt!

Az új testo 310 II rendkívül modern, és megbízható segítőtárs a mindennapi feladatok elvégzéséhez. Kijelzője felhasználóbarát és átlátható, hiszen már hétsoros menüszerkezete van.
Bővebben...


WIPCOOL - karbantartási csúcstechnológia!

A WIPCOOL a hűtő-, fűtő- és szellőzőrendszerek (HVAC) karbantartására szakosodott cég, mely piacvezető a területén. A WIPCOOL gépek itthon a Faktor Vállalkozási Iroda Kft-nél kaphatóak.
Bővebben...


Békés ünnepeket kíván a Szenzortechnika Kft. csapata!

Az elmúlt évek során tapasztalt támogatásuknak köszönhetően sikeres évet zárhatunk, és ezért szeretnénk kifejezni hálánkat.. Nagy örömünkre szolgál, hogy az idei évben is együtt dolgozhattunk Önökkel.
Bővebben...


Oxyma System  Innováció fenntarthatóság

Az IntrCooll® IDEC technológia képes jelentős energiamegtakarítást elérni a nagyméretű ipari létesítményekben, plázákban, irodaházakban, kereskedelmi- és raktár épületekben.
Bővebben...


Ivóvizes rendszerek hatékony, biztonságos üzemeltetése

A Schell intelligens SWS vízmenedzsmentrendszere hálózatba köti és vezérli az elektronikus szaniterszerelvényeket, és támogatja az ivóvíz minőségének megőrzését.
Bővebben...


Karácsonykor megáll egy pillanatra az idő...

Karácsonykor megáll egy pillanatra az idő, hogy pihenhessünk mi is egy kicsit. A Tricox csapata kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kíván. Jövőre veletek újra ugyanitt!
Bővebben...

TALLóZÓ


Felmondták a 2009-es építőipari kollektív szerződést

Az ÉVOSZ, majd az ÉFÉDOSZSZ is felmondta a 2009-ben megkötött építőipari kollektív szerződést. A jogszabályi környezet változása, az ágazat szétaprózódása miatt szűnt meg a kollektív szerződés.
Bővebben...


A kormány növeli a napelemes kapacitások felső határát

Néhány napja derítette ki a G7 portál, hogy szakmai egyeztetés után a minisztérium már nyitott arra, hogy 5 kilowattra emelje a felső határt, valamint 10 kilowattórára az akkumulátor maximális kapacitását.
Bővebben...


Gázszerelő igazolvány meghosszabbítása

Tanfolyamunkat a friss szakmai tartalom, gyakorlatias szemléletű előadások és a segítő szemléletmód jellemzi, amelyek révén jelentősen hozzájárulunk az Ön felkészültségéhez és sikeres vizsgájához.
Bővebben...

A MÉGSZ AJÁNLJA

Legyen szakmai közösségünk tagja!  Legyen MÉGSZ-tag!

A legnagyobb létszámú önkéntes tagságú épületgépész szakmai szervezetként az érdekvédelem mellett hasznos szolgáltatásokat nyújtunk tagjainknak.
Bővebben...

Kövesse a MÉGSZ-et a Facebookon!

Kövesse a MÉGSZ-et a Facebookon, értesüljön azonnal a szakmát érintő legfontosabb hírekről, eseményekről, rendezvényekről!
Bővebben...

Szakmai konferenciák a MÉGSZ
YouTube csatornáján

A Magyar Épületgépészek Szövetsége szakmai napjait, rendezvényeit élőben követheti, vagy akár később is visszanézheti a szövetség Youtube csatornáján.
Bővebben...

A MÉGSZ-hírlevél a Magyar Épületgépészek Szövetségének ingyenes tájékoztató és termékinformációs hírlevele.
Hetente jelenik meg, pártoló tagjaink híreit ingyenesen helyezzük el benne.

 A MÉGSZ adatvédelmi szabályzata itt érhető el.

Felelős kiadó: Bozsó Béla ügyvezető. Szerkesztő: Kárpáti Zoltán - (70) 206 3631 - hirdetes@megsz.hu